Пријавување во систем - Правни лица
Начин на пријавување во систем:

Во случај, кога ќе кликнете на Пријавување, да не се отвори прозорец за внес на PIN-от, потребно е да инсталирате JAVA. Упатството за инсталирање можете да го превземете на следниот линк.
Добредојдовте на E-Banking услугата на Силк Роуд Банка АД Скопје
Доколку прв пат користите Силк Роуд Банка АД Скопје еБанкарство, Ве молиме користете Internet Explorer пребарувач снимете го приложениот документ "Потребни драјвери за користење токен" и прочитајте го корисничкото упатство. Барањето за користење на услугата електронско банкарство можете да го пополните, испечатите и предадете во Вашата најблиска експозитура.
Корисничко упатство - Правни лица
Тарифа
Потребни драјвери за користење на токен
Барање за користење на услугата електронско банкарство
Сите прашања и сугестии може да ги доставите до: contact@silkroadbank.com.mk , 02/3289-440

Известување
Почитувани,

Бидете информирани дека за користење на IBanking апликацијата за правни лица не треба да се превзема најновата верзија на Java како би можело системот да функционира непречено. Се работи за разрешување на ситуацијата како би можело системот на Електронско банкарство да ја поддржува и најновата верзија на Јаva.


ИзвестувањеПочитувани клиенти,

Ве известуваме дека почнувајќи од 16.10.2019 година ЈП Водовод и канализација - Скопје нема повеќе да врши фактурирање и наплата на сметките за вода на сметката на ЈП Водовод и канализација - Скопје (280-108101106284) отворена во Силк Роуд Банка АД Скопје.

Имајќи го предвид наведеното, сметката на ЈП Водовод и канализација - Скопје во Силк Роуд Банка АД Скопје (280-108101106284) на која што вршевте уплати за фактурите, од 16.10.2019 година се затвора и кон истатата веќе нема да може да се вршат уплати.

Со почит,
Силк Роуд Банка АД Скопје