• Srpski
  • English
  • Arabic
  • Russian
  • Hebrew
  • Spanish
  • Germany
  • Macedonian
  • Romanian
  • Українська
  • Српски
Физички лица - пријава на системот
Начин на пријава на системот:

Корисничко име:


Лозинка:


   
Добредојдовте на E-Banking услугата на Силк Роyд банка АД, Скопје
Доколку прв пат користите Силк Роyд банка АД еБанкарство, Ве молиме прочитајте го корисничкото упатство. Барањето за користење на услугата електронско банкарство можете да го пополните, испечатите и предадете во Вашата матична филијала.
Корисничко упатство - Физички лица
Тарифа
Барање за користење на услугата електронско банкарство

Сите прашања и сугестии може да ги доставите до: contact@silkroadbank.com.mk , 02/3289-440

Известување за Мобилна апликација за Физички лица
Почитувани,

За полесен и побрз пристап до услугите на Силк Роуд Банка Скопје за физички лица изработена е мобилна апликација
која е бесплатно достапна за нашите клиенти.
Најавувањето на апликацијата се врши со корисничко име и лозинка кои се користат за најава на е-банкинг сервисот.